Nieuw Leiderschap in Organisaties is dé leergang van AOG School of Management waarbij leiderschap het centrale thema vormt. Samen met toonaangevende docenten en een diverse groep mededeelnemers bouwt u aan een toekomstbestendige leiderschapsvisie, waarbij u een bijbehorende nieuwe mindset op leiderschap creëert. Leiderschap is ook doen. Daarom dagen we u uit om kritisch te kijken naar uw rol als leider: zowel als autonoom persoon als in verbondenheid met uw team en organisatie. Aan het einde van de leergang weet u hoe u uw invloed en impact kunt vergroten en bent u in staat om op moderne en inspirerende wijze het beste uit uw medewerkers te halen.

Laat u tijdens het proefcollege inspireren door de kerndocent en een alumnus. Zij geven een toelichting op de inhoud en opzet van de opleiding. Tevens is er gelegenheid om uw vragen te stellen en van gedachten te wisselen met mogelijke mede-deelnemers.

Waar en wanneer?

Datum:  donderdag 26 maart 2020
Tijd:       van 16.00 uur tot 19.15 uur
Locatie: Landgoed Zonheuvel in Doorn

Voor telefonisch studieadvies en andere vragen kunt u contact opnemen met studieadviseur Renske Visser via telefoonnummer 088 556 10 44 of per e-mail visser@aog.nl.