Vraagt u zich weleens af: wat moet ik doen om tot nieuwe waardecreatie te komen en hoe doe ik dat in de praktijk? Hoe kan ik vernieuwing aanzwengelen en verder brengen binnen de organisatie?  Programmabegeleider Ir. Roald Vandepoel laat u tijdens het proefcollege ervaren hoe u in de opleiding leert over de vernieuwing heen te kijken, relevante marktontwikkelingen te herkennen en hoe u deze vertaalt naar creatieve, innovatieve oplossingen, passend bij uw organisatie. Hij licht tevens de inhoud en opzet van de opleiding toe en is er gelegenheid om uw vragen te stellen en van gedachten te wisselen met een oud-deelnemer.

Met de opleiding Innovatie & Business Development creëert u waarde door innovatie; voor de organisatie, de klant en voor uzelf. Bovendien ontwikkelt u leiderschap in het daadwerkelijk realiseren van de vernieuwing.

Maak vrijblijvend kennis met de opleiding en kom naar het proefcollege op donderdag 12 september 2019.

Waar en wanneer

Datum:  donderdag 26 maart 2020
Tijd:       van 16.00 uur tot 19:15 uur
Locatie: Doorn

Voor telefonisch studieadvies en andere vragen kunt u contact opnemen met Renske Hardholt, studieadviseur, via telefoonnummer 088 556 10 44 of per e-mail hardholt@aog.nl.