Destination Future - Hoe pakt u de transformatie van de zorg aan binnen uw organisatie?

Digitalisering en robotisering binnen de zorg, vraagt een andere manier van werken. De inzet van beeldschermzorg, sensoren, robots en virtual reality kunnen bijdragen aan de zelfregie van patiënten over hun leven en zorg, maar het heeft ook directe impact op de werkprocessen, de organisatie en haar medewerkers. Kunnen technologische ontwikkelingen de zorg efficiënter en menselijker maken? Hoe maakt u een gefundeerde keuze tussen alle mogelijkheden van nu en past u technologische ontwikkelingen toe zodat uw organisatie wendbaar en toekomstbestendig is? Hoe zet u nieuwe toepassingen in om maatschappelijke winst te creëren? Met andere woorden, hoe pakt u de transformatie van de zorg aan binnen uw organisatie? Tijdens Destination Future wordt u op de hoogte gebracht van alle ontwikkelingen en leert u dit te vertalen naar een visie voor uw eigen organisatie binnen de zorg. 

Programma met o.a.

“Wake-up call” | Maarten den Braber

U wordt in sneltreinvaart meegenomen langs opvallende ontwikkelingen en trends en leert door een andere bril kijken naar de wereld én uzelf.

“Technologische innovaties in de zorg” | Daniel Brinckmann

In een powersessie maakt u de verdiepingsslag in robotisering, artificial intelligence, virtual reality en mixed reality. 

“Visievorming” | Dave van Mourik

U komt tot nieuwe inzichten die u kunt vertalen naar een visie voor de toekomst van uw organisatie 

Waar en wanneer

3 oktober 2019 van 10.00 uur tot 18.00 uur in het midden van het land.

Kosten

De kosten voor dit evenement bedragen € 595,- en voor alumni € 495,-.