De vooruitgang voor zijn.

Event

Inspiratiesessie: Werken met fractalen in organisatieverandering

Je kunt een organisatiecultuur eigenlijk vrij snel herkennen, als je fractalen leert spotten. Naast het gebruiken van fractalen als ingang voor cultuuronderzoek, kun je al die micro-uitingen van de organisatiepatronen ook actief gebruiken in veranderopgaves.

Dat begint bij het leren herkennen van fractalen: in welke vormen kom je deze uitingen allemaal tegen in je organisatie? Hoe onderscheid je fractalen van ‘de rest’? En hoe verhouden deze uitingen zich tot patronen?

Als je hier een alertheid voor ontwikkelt, kun je er ook direct mee werken. Door fractalen van gewenste patronen te verstevigen, te weten waar ook de grenzen zijn aan wat veranderbaar is en wat je kunt ‘tweaken’. Zodat je ook door te morrelen aan fractalen gewenste veranderingen verder verstevigt.

In de interactieve inspiratiesessie gegeven door Maaike Nooitgedagt, leer je hoe je gebruik kan maken van fractalen in jouw veranderopgaves.


Praktische informatie

Datum: 29-06-2021
Locatie: Online via Zoom
Tijd: 15:30 - 16:30
Kosten: Geen

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.