Doorstuderen?

Een leven lang leren op een manier die bij u past

U wilt blijven leren in en naast uw werk. Snelle ontwikkelingen blijven vragen om professionals die verder kunnen denken en slim kunnen handelen. Vanuit onze kennis en ervaring als opleider bieden wij inspirerende leerconcepten om duurzaam inzetbaar te blijven, met ruimte voor uw autonome ontwikkeling. Wanneer u dat wilt, met een studiebelasting die past bij uw persoonlijke situatie.

 • Maximale flexibiliteit

  Maximale flexibiliteit

  De opzet van onze opleidingen kent een grote verscheidenheid. Een breed scala aan vakgebieden, met een diversiteit in studiebelasting. Zo kunt u blijven studeren op verschillende momenten in uw loopbaan. Een leven lang leren dus!

  • Wij bieden vakoverstijgende Academische Leergangen met een diploma van de Stichting Academische Opleidingen Groningen, gelieerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Deeltijd leergangen, gegoten in een slim programma van zeven maandelijkse modules van twee dagen. Hoogleraren en praktijkprofessionals bieden in een interessante mix van wetenschap en praktijkervaring de laatste stand van zaken in het vakgebied. Door kennis uit te wisselen, te reflecteren op ervaringen en te discussiëren over onderwerpen die in de toekomst het verschil gaan maken, verruimen onze leergangen u uw blikveld.
  • Onze compacte Masterclasses spijkeren uw kennis op een specifiek terrein in korte tijd bij. Uit zes op zichzelf staande masterclasses kiest u precies díé masterclass die onmisbaar is voor uw rol als professional of manager. In een driedaags programma wordt u kort en overtuigend meegenomen door een expert en vult u uw kennis en management skills verder aan.
  • Om jaarlijks permanente inspiratie voor uzelf te agenderen, bieden wij Academie Permanent. Het programma bestaat uit 5 inspiratieseminars en werkbezoeken van één dag, verdeeld over een jaar. Vind inspiratie om uw uitdagingen te verbinden aan nieuwe verfrissende grondslagen en word onderdeel van een boeiend en waardevol netwerk.

  Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op met Janjaap Fleurke.

 • De waarde van academisch denken

  De waarde van academisch denken

  Wij zijn een managementschool waar inzicht gaat leven. Met als vertrekpunt de waarden van de klassieke universiteit. Vakoverstijgende inzichten, visievorming en gericht op ontwikkeling van persoonlijk leiderschap.

  In een wereld die aan verandering onderhevig is, is de ontwikkeling van academic skills duurzaam. Daar waar zekerheden, geen zekerheid meer zijn en waar technologie het werken in en voor organisaties ingrijpend verandert, maken mensen het verschil. Door vaardigheden als creativiteit, kritisch denken en probleemoplossend vermogen te scherpen, ontwikkelen zij het vermogen tot verder denken. Academisch, waardevol en duurzaam.

 • Toelichting verwijderen Flexibel Academisch Masterprogramma en MBA

  Toelichting verwijderen Flexibel Academisch Masterprogramma en MBA

  Sinds de oprichting van AOG School of Management, vanuit de Rijksuniversiteit Groningen, is nooit  gekozen voor accreditatie door een externe partij. De waarde van onze Masteropleidingen was geborgd door onze binding met de universiteit en onze naam in de markt.

  Begin dit jaar hebben we er voor gekozen om onze masterprogramma’s wel zelfstandig te laten accrediteren. Inmiddels heeft de wetgever wijzigingen doorgevoerd in de wet Naamgeving en graden Hoger Onderwijs die betrekking hebben op het afgeven van graden. Deze wijziging maakt het door ons opgestarte accreditatietraject nog meer van belang.

  In verband met de wetswijziging hebben wij de informatie over ons Flexibel Academisch Masterprogramma en onze MBA van onze website verwijderd. Gedurende het accreditatietraject kunnen wij over deze programma’s geen informatie verstrekken.

  Zodra er meer nieuws is, publiceren we dit op onze website. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan onderaan deze pagina in voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn, Facebook en Twitter.

 • Wat onze deelnemers vinden van doorstuderen

  Wat onze deelnemers vinden van doorstuderen

  “In mijn optiek is leren iets dat je je hele leven lang doet. Het geeft me energie en inspiratie. Ik heb twee leergangen gevolgd bij AOG School of Management. Alle onderdelen van de studie zijn me zeer goed bevallen. Je leert en werkt samen met mededeelnemers en docenten op hoog niveau en wordt gestimuleerd conceptueel en strategisch te denken. Overigens was de keuze voor deze leergangen ook nuttig voor mijn loopbaan. Ik heb er mijn huidige functie bijna rechtstreeks aan te danken!”

  Alumna Dorien Nelisse, Lid College van Bestuur van het Regio College Zaanstreek Waterland