De vooruitgang voor zijn.

Digitalisering en disruptie

Digitalisering en Disruptie cluster

Technologische ontwikkelingen blijven de wereld maar veranderen. Organisaties staan niet meer op zichzelf, maar maken deel uit van open netwerken. Je vraagt je met regelmaat af welke positie jóuw organisatie daarbij moet innemen.

En jij? Heb je genoeg bagage om te komen tot een stevige visie? En heb je voldoende vaardigheden om anderen mee te krijgen in de transformatie naar de juiste innovatieve koers? Ontwikkel een integrale visie en (digitale) strategie voor jouw organisatie. OF: Ontwikkel nieuwe denkkaders die de digitale transformatie binnen jouw organisatie in de ‘juiste’ richting in beweging krijgt.
Wil je ontdekken hoe je je organisatie op het juiste digitale spoor zet?

Dan is een leergang uit het cluster Digitalisering en Disruptie wellicht iets voor jou.

Stel je eigen traject rondom Digitalisering en Disruptie samen:  

Leiderschap bij Digitale Transformaties

Met de opleiding Leiderschap bij Digitale Transformaties ontwikkel je een visie en een succesvolle digitale strategie om de digitale transformatie binnen jouw organisatie te implementeren.

Na de opleiding Leiderschap bij Digitale Transformaties:

  • heb je een integrale visie en strategie ontwikkeld voor de digitale transformatie binnen jouw organisatie;
  • heb je nieuwe denkkaders en verdiepende inzichten verworven die deze digitale strategie concreet maken;
  • krijg je de mensen binnen jouw organisatie mee om de gewenste digitale transformatie te realiseren.

Innovatie en Business Development

Met de opleiding Innovatie & Business Development creëer je nieuwe waarde door innovatie. Voor je organisatie, de klant en voor jezelf. Je leert over de vernieuwing heen te kijken, relevante marktontwikkelingen te herkennen en deze te vertalen naar innovatieve oplossingen. Leiderschap en het overtuigen van anderen zijn essentieel.

Na de opleiding Innovatie en Business Development:

  • heb je meer grip op processen van fundamentele waardecreatie;
  • heb je theoretische concepten vertaald naar een brede visie op innovatie en business development;
  • weet je hoe je leiderschap kunt tonen bij de realisatie van strategische vernieuwing.

MBA Innovation & Leadership

Met de leergang MBA Innovation & Leadership geef je je carrière een boost. Je leert om op academisch niveau verder te denken over de verbinding tussen leiderschap, innovatie en ondernemerschap. Het Innovation Lab maakt deze MBA uniek. Hierin concretiseer je je eigen innovatie en ontwikkel je het leiderschap dat nodig is om voorop te gaan in en leiding te geven aan het proces van vernieuwing en waardecreatie in jouw organisatie.

Na de opleiding MBA Innovation & Leadership:

  • heb je jouw bedrijfskundige kennis verdiept en weet je hoe je vanuit ondernemende competenties innovatie verder brengt in jouw organisatie;
  • ben je in staat strategische beslissingen beter te onderbouwen;
  • heb je je ontwikkeld in ‘toekomstgericht kijken’, onderzoekend vermogen en ontwikkelingskracht.

Master Strategy & Leadership  

Jouw deeltijd masteropleiding met maximale flexibiliteit

Je wilt je blijven ontwikkelen. Juist nu. Je wilt wendbaar zijn en je visie vormen op organisatievraagstukken in tijden van onzekerheid en verandering. De unieke Master Strategy & Leadership van AOG School of Management biedt jou maximale vrijheid. Vrijheid om zelf je studietempo te bepalen, om zo een masteropleiding te kunnen combineren met je drukke baan en privéleven. Vrijheid om zelf twee leergangen te kiezen die interessant zijn voor jouw persoonlijke ontwikkeling en organisatievraagstukken. En de vrijheid om de investering te spreiden, omdat je je niet van tevoren voor het gehele traject hoeft in te schrijven.

 

Korte opleidingen

Kies je liever voor een kort programma?
Dan zijn de Masterclasses een goede keuze. Zoals de Masterclass Paradoxaal Leiderschap of Koersvast Laveren.

 

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.