De vooruitgang voor zijn.

AOG-De vooruitgang voor zijnWie van tijd tot tijd durft stil te staan, is de persoon die altijd vooruit blijft gaan


De vooruitgang voor zijn

Je bent trots op waar je staat, maar de vooruitgang voorblijven betekent af en toe een een nieuwe stip zetten op de horizon. Durf nieuwe wegen in te slaan en er ontstaat ruimte om ingesleten routines onder een vergrootglas te leggen. Je visie te slijpen aan de ervaringen van anderen. Om je leven en werk te spiegelen aan de maatschappij van nu en later.

Flexibele Master Strategy & Leadership (MSc)

Bij AOG begrijpen we dat het pad naar verdieping voor iedereen anders kronkelt. Daarom vind je bij ons de meest flexibele master Strategie & Leiderschap van Nederland, bestaande uit leergangen die je in je eigen tempo combineert tot een volwaardige master. Van filosofie tot digitale transitie, jij creëert het pad. Op elke kruising maak je een keuze voor de leergang die past bij je vragen van dat moment. Het merendeel van de modules vindt plaats op locaties centraal in Nederland.

Benieuwd naar de Master Strategy & Leadership (MSc)?

Download de brochure voor meer informatie en kijk of de opleiding bij je past.

Opleidingen bij AOG

De leergangen zijn ook individueel te volgen, zodat je je in 9 maanden heel gericht kunt verdiepen. Raak je geïnspireerd door de academische inzichten en weer college krijgen met andere ervaren professionals? Dan kun je direct aansluitend instromen in de volgende leergang om verder te bouwen aan je master.

Bekijk hier alle opleidingen van AOG.

Incompany programma

Je kunt bij ons terecht voor zeer uiteenlopende trajecten. Kort, lang, op-maat-gemaakt of ‘plug and play’. Jouw organisatie- en ontwikkelvraag staan centraal. Op basis van een kennismaking en bespreking van wensen, leggen we je een eerste voorstel voor qua inhoud, opbouw en vorm. Lees meer op ons incompany programma.

Weinig tijd, maar toch op zoek naar nieuwe inzichten?

Binnen onze masterclasses (3 sessies, verspreid over 2 maanden) en Academie Permanent (gespreid over jaar), onderzoek je thema’s als creativiteit, regievoering zonder macht en paradoxaal leiderschap.

Studieadvies AOG

Advies nodig?

Heb je vragen over onze opleidingen?
Je kunt ons bellen op 088 556 1000. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:30 uur.

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.