De vooruitgang voor zijn.

Nieuwsbrief mei 2017: Verder denken over mogelijkheden en kansen van Big Data

De nieuwsbrief van mei is verstuurd, met als onderwerp: Verder denken over mogelijkheden en kansen van Big Data. Het op grote schaal verzamelen, opslaan en analyseren van informatie opent veel nieuwe deuren en mogelijkheden. Maar het zet ook vraagtekens. We gaan hierover graag met u in gesprek tijdens het evenement Destination Future op donderdag 15 juni of tijdens het proefcollege van de leergang Leiderschap in Digitale Transformaties op dinsdag 20 juni.

Verder staan in de nieuwsbrief interessante blogs op het gebied van ‘Strategisch Leiderschap’, ‘Persoonlijk Leiderschap in Transities’ en ‘Bestuurlijk Leiderschap’. In het interessante e-book Leiderschap bij digitale transformaties leest u hoe u tot een digitale transformatie met uw organisatie komt en wat daar allemaal bij komt kijken. Klik hier voor de volledige versie van de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief automatisch per e-mail ontvangen? Meld u aan via het invulveld aan de rechterkant. De nieuwsbrief verschijnt circa 10 keer per jaar.

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.