De vooruitgang voor zijn.

De AOG Open

Persoonlijk kennismaken met AOG School of Management?

Vier keer per jaar organiseren wij een AOG Open.

Dé gelegenheid om kennis te maken met onze docenten, alumni en studieadviseurs en informatie in te winnen over onze opleidingsprogramma’s.

Studeren bij AOG School of Management betekent dat altijd het inhoudelijke vraagstuk van onze deelnemers en de menselijke maat voorop staan. Bovendien voeren deelnemers tijdens hun opleidingstraject zelf de regie, want wij geloven in vooruitgang en in wijsheid die je zelf samenstelt, omdat je daarmee vooruit komt op eigen-wijze. Voor jezelf, de organisatie en de maatschappij. Waar verder denken de nieuwe standaard is.

Wij laten je deze middag ervaren hoe docenten en deelnemers in onze opleidingsprogramma’s de scherpte met elkaar opzoeken. Want in al onze programma’s wordt je uitgedaagd jouw grenzen te verleggen, met als hoger doel dat iedere deelnemer zijn/haar eigen visie ontwikkelt.

Tijdens elke AOG Open heb je tevens de gelegenheid, geheel vrijblijvend, een proefcollege van een van onze opleidingen bij te wonen.

Er staat momenteel geen AOG open gepland. Klik hier om terug te gaan naar de inspiratiepagina.

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.