De vooruitgang voor zijn.

De AOG Open

Hoe inclusief denk jij?

De vraag die jij voor jezelf kunt beantwoorden na deelname aan deze AOG Open.

AOG Open is terug van weggeweest. Dé gelegenheid om je aan het denken te laten zetten door inspirerende sprekers, alumni te ontmoeten en kennis te maken met onze docenten en studieadviseurs.

Datum: Dinsdag 5 juli 2022
Tijd: inloop vanaf 15.30 uur
Locatie: Het Oude Magazijn, Amersfoort

Meld je gratis aan

De rol van leiderschap is aan het veranderen. Een netwerksamenleving met complexe vraagstukken vraagt om nieuwe inzichten voor bestuurders, directeuren en teamleiders.

Wat is het belang van inclusief leiderschap en hoe organiseer je diversiteit? Dat vraagt om leiders die weten om te gaan met verschillen en conflicten niet uit de weg gaan. Leiders die de moed hebben om de echte dialoog te voeren.

Journalist, schrijver, coach en trainer Roek Lips ging in gesprek met inmiddels meer dan 170 bestuurders, wetenschappers, kunstenaars en andere mensen met verschillende achtergronden met een bijzonder verhaal op zoek naar inspiratie en nieuwe inzichten over inclusief leiderschap.

Tijdens zijn interactieve lezing op AOG Open, laat Roek filmfragmenten van deze gesprekken zien en zet hij aan tot reflectie op moed, leiderschap en inclusie. Een interactieve inspiratiesessie die houvast biedt in een tijd waarin niets meer vanzelfsprekend is.

Met medewerking van onder meer Ahmed Aboutaleb, Claudia de Breij, Wiebe Draijer, Kauthar Boushalikht, Louis van Gaal, Jan Rotmans, Joke Hermsen, Glenn de Randamie (Typhoon), Irene van Lippe-Biesterfeld, Ivo van Hove, Paul Verhaeghe, Jan Terlouw, Betteke van Ruler en vele anderen.

Kortom, een inspirerend event dat je niet mag missen!

Meld je gratis aan

Het programma

Vanaf 15.30 uur ben je van harte welkom in Het Oude Magazijn in Amersfoort. Om 16.00 uur krijgt Roek Lips het woord om je te inspireren op het gebied van ‘inclusie en diversiteit’. Na een korte pauze zullen we met elkaar stilstaan bij een aantal aansluitende, visievormende stellingen. Hoe denk jij hierover? En waarom?

We sluiten af met een borrel en zullen rond 18.30 uur huiswaarts gaan.

Dit neem je mee naar huis

  • Jouw gevormde visie over inclusie en diversiteit
  • De drive en eerste stappen om hiermee, binnen jouw organisatie, aan de slag te gaan
  • Nieuwe contacten voor jouw netwerk
  • Ervaring met AOG en ingewonnen informatie over interessante opleidingsmogelijkheden
  • De kans om kaarten te winnen voor   AOG’s Academie Permanent

Voor wie

AOG Open is voor iedereen die op zoek is naar inspiratie en op het andere been gezet wil worden om een breder perspectief te ontwikkelen. Degenen die hun eigen visie willen vormen, een stap vooruit willen denken.

Daarnaast is het dé gelegenheid om alumni te ontmoeten en om kennis te maken met onze docenten en studieadviseurs. Ook met vragen over onze opleidingsprogramma’s kun je tijdens AOG Open terecht. Je kunt je tevens inschrijven voor de Meet & Greets van de verschillende opleidingen vanaf september.

Over AOG

Studeren bij AOG School of Management betekent dat altijd het inhoudelijke vraagstuk van onze deelnemers en de menselijke maat voorop staan. Bovendien voeren deelnemers tijdens hun opleidingstraject zelf de regie, want wij geloven in vooruitgang en in wijsheid die je zelf samenstelt, omdat je daarmee vooruitkomt op eigen wijze. Voor jezelf, de organisatie en de maatschappij. Waar verder denken de nieuwe standaard is.

Wij laten je tijdens AOG Open ervaren hoe wij in onze opleidingsprogramma’s de scherpte met elkaar opzoeken. Want in al onze programma’s word je uitgedaagd jouw grenzen te verleggen, met als hoger doel dat iedere deelnemer zijn eigen visie ontwikkelt.

Meld je gratis aan

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.