Elkaar weer ontmoeten
Tijdens de periode van beperkende maatregelen en intelligente lockdown hebben we ons onderwijs online georganiseerd. Voor deelnemers, docenten en onszelf een steile leercurve met een mooi resultaat: met elkaar bleken we wendbaar en succesvol. Maar hoewel impact en indringendheid ook goed online kunnen worden gecreëerd, blijft het verlangen naar de fysieke ontmoeting bestaan.

Terugkeer van de nabijheid
In Nederland worden de coronamaatregelen langzaam versoepeld. Vanaf 1 juni aanstaande is het weer toegestaan om elkaar onder voorwaarden fysiek te ontmoeten (tot 30 personen). Wij zullen hier zorgvuldig en doordacht mee omgaan. Waar de betekenisvolle ontmoeting van absolute meerwaarde is, gaan we de fysieke ontmoeting weer onderdeel laten zijn van onze programma’s. Waar mogelijk en in combinatie met online elementen en online class rooms. Daar hebben we inmiddels veel positieve ervaringen mee opgedaan.

De waarde van een academische blik
Blijf je voeden met de laatste wetenschappelijke inzichten en blijf varen op je morele kompas. Juist in deze tijd is het goed om te blijven vernieuwen. En je eigen ontwikkeling in ogenschouw te nemen. We zijn graag je gesprekspartner. Kijk op aog.nl of neem contact op met ons op via 088-5561000 of via studieadvies@aog.nl over hoe we jou verder kunnen helpen en hoe je de vooruitgang voor kunt zijn.

AOG School of Management
Annelieke Achterberg – Geerdink

0 antwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *