We kijken ernaar uit om jullie dit najaar weer te ontmoeten! In al onze opleidingen staat de betekenisvolle ontmoeting centraal. Voor de zomer hebben we bijeenkomsten ook online georganiseerd. Maar waar mogelijk kiezen wij graag voor de fysieke betekenisvolle ontmoeting. Gelukkig hebben we weer ruimere mogelijkheden om dit te realiseren. We gaan elkaar weer fysiek ontmoeten op locaties die niet alleen inspirerend, maar ook ruimtelijk zijn om de noodzakelijke afstand in de ontmoeting te kunnen aanhouden. Vanzelfsprekend volgen we daarbij de ontwikkelingen en richtlijnen vanuit het RIVM.

Inmiddels zijn we ruim ervaren met online classrooms en ook hier wordt de ontmoeting als impactvol ervaren, blijkens ook de feedback van onze deelnemers. We hebben ons in deze bijzondere tijd versneld weten te ontwikkelen tot een opleider die haar aanbod ook in tijden als deze, desgewenst in de mix, kan blijven aanbieden en dat geeft vertrouwen. Kortom, we ontmoeten elkaar vooral weer fysiek, maar in de wetenschap dat we wendbaar kunnen zijn. 

Dit betekent dat onze opleidingen altijd doorgaan. Een prettige gedachte juist in deze tijd waarin de noodzaak om de vooruitgang voor te zijn het grootst is. Wij zetten ons in voor inspirerende en impactvolle bijeenkomsten in nauw contact met deelnemers en docenten.

 

Wij zien er opnieuw naar uit om jullie te ontmoeten!

AOG School of Management
Annelieke Achterberg – Geerdink

0 antwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *