Bezoek ons op de MARCOM13

AOG School of Management staat woensdag 12 juni en donderdag 13 juni op MARCOM13, de vakbeurs van Adformatie Groep voor de marketing- en communicatieprofessional. Andy Mosmans, kerndocent Merkmanagement, verzorgt op beide dagen namens AOG School of Management het inspirerende seminar ‘Een sterk merk werkt!’

Een sterk merk werkt

Waar merkmanagement ooit een puur tactische aangelegenheid was, heeft het vakgebied zich inmiddels ontwikkeld tot een strategische marketing- en ondernemingsactiviteit. Goed merkmanagement maakt een merk niet alleen bekend, maar bovenal op een unieke en relevante manier betekenisvol. Sterke merken zijn dan ook het stuur van de organisatie, ze geven richting en betekenis aan de business.

Gedurende het seminar worden de belangrijkste dimensies behandeld op basis waarvan een merk gestuurd dient te worden. Met behulp van deze analyse kom je tot beter merkmanagement en daarmee tot het creëren en onderhouden van een sterk merk.

Onze stand

AOG School of Management is te vinden op standnummer B14. We ontmoeten je graag om te sparren over het vakgebied en opleidingsmogelijkheden.

Locatie

Amsterdam RAI
Hal 9 & 10
Europaplein 22

NL 1078 GZ
Amsterdam

Openingstijden

woensdag 12 juni 10.00 – 17.00 uur

donderdag 13 juni 10.00 – 17.00 uur

Aanmelden

Als u zich nu inschrijft, heeft u gratis toegang tot MARCOM13 en bespaart u 50 euro. Aanmelden kan via deze link.

Terug naar nieuwsoverzicht

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.