AOG met Verder Denken Plaza op PGM Open 2014

Donderdag 6 februari a.s. staat AOG School of Management met een Verder Denken Plaza op de PGM Open 2014. Dit is een bijeenkomst voor programmamanagers en wordt mede-georganiseerd door Jo Bos, kerndocent van onze mooie leergang Strategisch Programmamanagement.

AOG School of Management organiseert op het Verder Denken Plaza, in de Foyer, driemaal een sessie over gezag. De sessies duren een half uur en staan onder onder begeleiding van Bram Brouwer, programma development director van AOG. U kunt vrij in- en uitlopen.

Gezag is de kern van leiderschap, niet macht. Heb je geen gezag, dan volgt niemand je. Wanneer een programmamanager gezag heeft, wordt zijn leiderschap vrijwillig geaccepteerd. Tijdens deze sessies met Max Wildschut raakt u geïnspireerd om vanuit de evolutionaire psychologie verder te denken over uw rol als programmamanager en leider en motivator van programmateams en stakeholders. In de sessies wordt ook ingegaan op de kwestie van de ‘vrije wil’.

Drs. Max Wildschut is onderzoeker, auteur en docent aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Max is bij AOG School of Management kerndocent van de opleiding Psychologie in Organisaties. Daarnaast is hij columnist bij MT – Management Team. Ook René ten Bos, keynotespreker op het PGM Open, is aan AOG School of Management verbonden, als kerndocent bij de leergang ‘Organisatie, Zingeving en Ethiek’.

Wilt u aanwezig zijn bij PGM Open 2014? Schrijf u hier in.

Terug naar nieuwsoverzicht

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.