AOG en Academie voor Management verder onder 1 naam: AOG School of Management

Vanaf heden werken AOG Academische Opleidingen en Academie voor Management onder dezelfde naam: AOG School of Management. Twee organisaties afkomstig uit dezelfde bron; Academische Opleidingen Groningen, de publiek-private organisatie van de Rijksuniversiteit Groningen die verantwoordelijk is voor contractonderwijs en de organisatie van leergangen voor ervaren professionals en managers.

Hoewel er verschillen zijn in de leergangen die we boden bij deze organisaties, zijn de organisaties achter de schermen zo naar elkaar toe gegroeid, dat de keuze voor één naam en organisatie vanzelfsprekend werd. Ons aanbod van masters en postacademische programma’s blijft gelijk. Breed en leidend op het vakgebied, zoals u van ons gewend bent.

Voor onze deelnemers en alumni betekent het even wennen aan een nieuwe naam, nieuwe kleuren op mappen en brochures. Voor belangstellende en relaties wordt het overzichtelijker, omdat alles onder één naam te vinden is.

Wij zijn trots op ons nieuwe jasje en hopen dat u net zo enthousiast bent. Op onze nieuwe site kunt u zien hoe ons aanbod er nu uitziet: www.aog.nl

Terug naar nieuwsoverzicht

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.